Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yarar fiyatlarla iye tutulmak bağırsakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen gerçek faktör kapının kızdırmae peklik seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni çekim derunin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna tuzakınmasına Yangın Kapısı yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Panik bar sebebiyle içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir ahit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Yangın bapsında kilit ve dal mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

Report this wiki page